Precies wat ik nodig had

dagny

Ik overweeg al lang te starten met een blog. Veel te lang. Ik heb er eerst boeken over gelezen, het terrein verkend en afgesproken met echte blogsters. Zo ben ik ook ooit beginnen lopen maar nu wilde dit plan niet lukken.

Start to blog was één van mijn sterren voor 2016. In de eerste maand haalde ik een opiniestuk in een kwaliteitskrant. Dat gaf een boost. Ik durfde warempel ook een commentaarstukje schrijven over 4 gasten die een CD uitbrachten. Mijn doorbraak bleef echter uit.

Zou ik me nog eens inschrijven voor een cursus? Ik heb nooit uitgeblonken in talen of taalvaardigheid maar wel in puzzelen. Niet met echte puzzelstukjes. Daar vind ik het leven te kort voor maar wel met woorden, zinnen en concepten. Wat had ik dan in godsnaam nodig? Mijn levensmoto “Leven is het meervoud van lef” hielp dit keer ook niet. Ik wist met mezelf geen blijf. Tot ik gisterenavond op televisie een reportage zag over Dagny Carlsson. Deze Zweedse dame deed zichzelf voor haar 100ste verjaardag een computer cadeau en leerde ermee werken. 2 jaar later blogt ze elke dag. Ik ben nu 41 en wil geen 60 jaar meer wachten. Het is nu of nooit.

Advertenties

Een reactie op “Precies wat ik nodig had

  1. Wat heb ik toch gemist al die maanden! Toffe inkijk in wat je denkt te weten. Zoals zo vaak is de realiteit nog leuker dan je idee erover! Doorgaan Annemie!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s