Wandelen

Zeven voordelen van wandelen:

  1. Je moet niet ver gaan. Je kan het eigenlijk overal. Je noteert knooppunten of download ze op je smartphone en weg ben je.
  2. Het is niet duur. Je hebt behalve stevige wandelschoenen weinig nodig. Wij hebben tegenwoordig ook een monster van een rugzak mee maar echt waar dat is om te oefenen.
  3. Je bereikt een doel en dat is altijd fijn want na inspanning volgt ontspanning. Ons doel deze zomer is de muur van Hadrianus een tocht van 135 km in het hoge noorden van Engeland. Later als ik groot bent, wil ik graag nog andere wandelbestemmingen bereiken. Er zijn er genoeg.
  4. Het past bij alle weersomstandigheden. Al moet je je een beetje voorbereiden Into the wild. In ons Monster zit daarom een geweldig modieuze poncho.
  5. Je beweegt gezond en dat is goed voor de conditie. Het is zeker niet belastend voor jezelf of je omgeving. Als je je afval mee neemt, vindt die omgeving je niet storend. Dat is ook mooi mee genomen.
  6. Je bent buiten en leert leven met de natuur zoals in Wild. Een beetje voorkennis kan nuttig zijn.
  7. Je kan het combineren met andere dingen als babbelen, brainstormen, coachen, zingen en veel meer en dat is niet met alles zo.

Als ik Into the wild en Wild lees of zie, wil ik maar één ding en dat is inpakken en vertrekken. Heb jij dat ook?

InstagramCapture_62b73539-f3c3-49f5-9b0c-8421eb7a82ea

Een reactie op “Wandelen

  1. Als ik straks 2 nieuwe knieën heb, dan ga ik al jouw linken napluizen, mijn stapschoenen weer aan te doen EN de wijde wereld instappen, Annemie. I was a die hard en hoop dat weer te worden. Tot morgen! Mips

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s