Personeelsdag

Recept voor een personeelsdag.

1. Stel een multidisciplinair eventteam samen met vrijwilligers die heimwee hebben naar hun Scouts/- of Chirotijd. Geef de kans om talenten te ontwikkelen.

2. Reserveer een groene locatie in de buurt. In’t staad oef oep de paarking.

3. Besteed uit wat kan. Terwijl je achter het fornuis of aan de afwas staat, kan je niets anders doen. Samen eten is olie voor de vriendschap.

4. Kies voor begeleiding door ervaren monitoren. Laat teams tegen elkaar spelen en kwissen. We stoppen niet met spelen omdat we oud worden, maar we worden oud omdat we stoppen met spelen

5. Vraag de deelnemers om een persoonlijke inzending (een foto of tekening als kind, een afbeelding van een huisdier, een levensmoto, een beeld van een hobby of vakantiebestemming, een straffe anekdote of nog iets anders). Creativiteit en humor verzekerd. Zoek zelf iets voor wie niets inbrengt. Die zijn er helaas ook. Geef allen een vraagteken om bij de juiste persoon te plaatsen. Laat zoeken en verbinding maken.

6. Zorg voor uitdaging. Schakel mollen in die de opdracht saboteren en competitie in het spel brengen.

7. Verspreid na afloop de foto’s van het event en laat de mensen die er niet waren goesting krijgen om er de volgende keer wel bij te zijn.

Een reactie op “Personeelsdag

  1. Nu weet ik wie ik kan inhuren als we nog eens een “event” plannen. Brainstormen als geen ander…..Ik durf er op te wedden dat iedereen genoten heeft! En het weer speelt blijkbaar geen enkele rol want het komt niet voor in je schema. Toppie!!!!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s