Vlaanderenroute

De volledig vernieuwde route lukt nu niet maar is het niet beter te kijken naar wat we wel doen? Dat is: Dag 1 Leuven – Geraardsbergen 102 km, Dag 2 Geraardsbergen – Ieper 105 km, Dag 3 Ieper – Brugge 88 km, Dag 4 Brugge – Berlare 95 km, Dag 5 Berlare – Turnhout 115 km, Dag 6 Turnhout – Hamont-Achel 72 km, Dag 7 Hamont-Achel – Leuven 75 km. Dat is 652 kilometer in totaal. 
We kopen per ongeluk een boekje met de oude route terwijl de nieuwe bordjes met ‘Vlaanderenroute’ worden gehangen. De nieuwe route is een aaneenschakeling van negen icoonroutes en 952 kilometer lang. Zie vlaanderenmetdefiets.be. Ondertussen is ons klimaat ziek. Delen van België lopen onder water. We laten Limburg, Tongeren en Maastricht voor een andere keer en willen naar huis. In de gietende regen rijden we recht op recht naar ons nest. Af en toe bijtanken en weer verder. ‘Moedig’, wordt gezegd. Wij willen gewoon naar huis na een week fietsen in eigen land. Het lijkt wel herfst. We willen soep en lasagne maken en bijbabbelen met de kinderen. 
Als de jongste vertelt dat ze een uitnodiging kreeg voor haar vaccinatie  maar dat de data echt niet pasten en ze daarom contact opnam en voor andere data, kijken we glunderend naar elkaar. Zelfstandige kinderen hebben wij. Misschien kan er nog een trip bij als zij op kamp zijn? De Route de Bourgogne in Frankrijk misschien?  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s